ET ØYE FOR DESIGN

OG HJERTE FOR TEKST. 

“Innholdet er kanskje kongen, men designet er slottet.”

Velkommen til mitt nettsted. Jeg er en grafisk designer, journalist og innholdsprodusent i Oslo. Her deler jeg også min kunnskap rundt grafisk design og innholdsproduksjon.

UTDANNELSE

Feb. – mai 2022 // “Women Making History: Ten Objects, Many Stories” // Harvard University

Feb.-mars 2021 // Content Marketing Masterclass // Brad Merrill

2019 – 2022 // Bachelor i Journalistikk // Høyskolen Kristiania

Nov.2018-Feb.2019 // Graphic Design // Shaw Academy

2017 – 2019 // Grafisk Design // Fagskolen Kristiania

2012 – 2013 // Professional English: Client & Business partner Relations // NKI Nettstudier

2009 – 2011 // Media & Kommunikasjon // Røyken Vgs. Steinerskole

Tjenester

LOGO-DESIGN
Grafisk Profil
WEBSIDE
Trykkvarer*
Tekstforfatting
Produktfotografi
Nyheter
Videoproduksjon

Jeg tilbyr en rekke tjenester som:

Logo og Merkevare, Grafisk profil og Identitet, eBok-oppsett, EPUB & PDF-konvertering, Webdesign, SEO (søkemotoroptimalisering), Uniformdesign, Plakater og brosjyrer, Emballasjedesign, Annonsering, Illustrasjoner, Tekstforfatting, Tekstredigering, Digital Markedsføring, Video- og fotografi.

*Visittkort, brosjyrer, plakater, magasin-layout, postalia.

Kundeskryt

Hege har ledet og gjennomført en re-branding prosess for She=precious, og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Hun har vært svært lydhør til hva vi ønsker, samt vist at hun er kompetent, serviceinnstilt, lett å samarbeide med og jobber strukturert. Hun er faglig sterk og har solid forståelse for kommunikasjon og branding. Jobben hun har gjort har gitt oss mer stolthet i arbeidet vårt - et virkelig profesjonelt resultat!

Ellen Sofie Øgaard

Ellen Sofie Øgaard

Daglig leder, Sheisprecious.no

Hege fikset brosjyrer og plakater for organisasjonen vår og det gjorde hun med glans! Brosjyrene ble akkurat som vi hadde sett for oss, og hun gjorde jobben meget effektivt og kjapt. Det er tydelig at hun kan mye om faget og hun holdt oss oppdatert hele veien, slik at vi også følte oss inkludert i design-prosessen. Vi anbefaler Hege videre til alle som trenger grafiske tjenester, enten det er brosjyrer eller annet.

Ingrid Wahl

Ingrid Wahl

Daglig leder, Perros Albir

Jeg trengte en grafisk profil og nettside til coaching-bedriften min og da visste jeg raskt hvem som kunne gjøre en god jobb. Hege hjalp meg med en gang og nettsiden kom opp raskt. Ny profil og nytt uttrykk fikk hun også på plass raskt og hun har rådgitt meg hele veien. Jeg er kjempefornøyd med arbeidet hennes og vi kommer til å samarbeide mye videre!

Ida Williams

Ida Williams

Coach, Jeglytter.no

HISTORIEFORTELLER’N

Jeg forteller historier over forskjellige plattformer – enten det er visuelt, design, skriftlig eller ved hjelp av lyd.

 

I 2022 ble jeg også ferdig utdannet journalist, og har siden gang fått mye redaksjonell erfaring. Jeg har blant annet skrevet for NRK P3, Radio Nova, Vouzmagasinet, VårtOslo, Vikingposten (Spania).

 

I 2016 bestemte jeg meg for å starte et nettmagasin som skulle promotere likestillingen i det norske mediebildet — et magasin som skulle være for én og alle. Det ble hetende Vouzmagasinet“. Vouz stammer fra franske Vous, som betyr “deg/du” og fanger Vouzmagasinets essens.

 

Siden den gang har nettmagasinet nådd nye høyder; vi har faste lesere hver måned, og ble i 2022 omgjort til en frivillig medlemsorganisasjon for kvinnestemmer og mangfold i media. I dag er jeg stolt redaktør og daglig leder i magasinet.

DESIGNEREN

På spesielle prosjekter samarbeider jeg gjerne med andre designere og innholdsprodusenter, men i bunn og grunn er det bare meg.

Grafisk designer og innholdsprodusent i Oslo.